Fazekas Csilla –Óvodapedagógus

Dunaújvárosban születtem, és ott éltem 18 éves koromig.
Zenei általános iskolába jártam, a gimnáziumot ének tagozaton végeztem, majd Budapesten szereztem tanítói diplomát ének-zenei szakkollégiumon. Ezután rövid ideig Dunaújvárosban tanítottam felső tagozatosoknak éneket, de hamarosan egy budapesti óvodába vitt az utam, ahol rájöttem, hogy ez a korosztály nagyon kedves nekem. Azóta – több, mint 20 éve – óvodásokkal foglalkozom.
Fontosnak tartom, hogy ebben a rendkívül érzékeny életkorban elsősorban érzelmi biztonságot  nyújtva adjunk a gyerekeknek lehetőséget a világ megismerésére, felfedezésére.
A mindennapi munkámat segítik az évek alatt elvégzett tanfolyamok, továbbképzések, melyek közül leghasznosabbnak  vélem a fejlesztőpedagógus továbbképzést, és a néptánctanítói tanfolyamot.
Budatétényben élek a családommal, két nagy fiam van. Barna 20,Tomaj 13 éves. A szabadidőm nagy részét a zenélés tölti ki. Zongorázom, csellózni tanulok, és énekelek a Csíkszerda nevű kórusban. 2016 szeptembere óta pedig a legfiatalabb korosztállyal is kapcsolatba léptem: Ringató foglalkozásokat tartok Százhalombattán.